img

img

img

img

img

כיצד מספר גופים גדולים השיקו קמפיין בין לאומי לפיקוח על מידע, "אינפו-דמיה" ג'ושוע פיליפ/CrossRoads

NTD

6 בינואר 2022 |

| עסקים

avator

טוויטר מגבירה את דרגת הצנזורה שלה לנושאים שלא נחשבו עד עתה לשנויים במחלוקת או קיצוניים. מי שמעביר ביקורת על חברות התרופות הגדולות או על החיסונים, חשבונו נחסם, ולאחרונה חברת מדיה Grabien News נחסמה לאחר שהציגה סרטון של חבר קונגרס רפובליקני, אנדי ביגס שדיבר על אלטרנטיבות רפואיות לטיפול בקוביד-19, כולל תרופת האיברמקטין. אחרים שנחסמו הם ד"ר רוברט מאלון, מומחה עולמי וממציא טכנולוגיית ה-mRNA (בטענה שהפיץ מידע לא מבוסס), וחברת הקונגרס מרג’ורי טיילור גרין.

אנשים מרגישים שכל פיסות המידע האלה מרמזות על משהו גדול יותר שקורה מאחורי הקלעים.
העיתונאי ג’ושוע פיליפ שחוקר בנושא, מציג שבאתר של ארגון הבריאות העולמי, WHO, במקום בלעסוק ברפואה הם עוסקים בשליטה על מידע, ומקדמים את זה כדרך ניהול חשובה ואפילו כמדע בשם ה"אינפודמיה".

לפני תחילת המגפה היה תרגיל בשם Event 201 שאחת הנקודות המרכזיות שלו היתה הצורך בצנזורה במקרה של מגפה. ארגון הבריאות העולמי מציג באתר שלו איך לדווח על מידע שגוי לכל מיני פלטפורמות, כדי לדכא השקפות, תגליות ומחקרים לגבי החיסונים, שלא תואמים לקו של WHO.

כחלק מ"מניעת מידע כוזב", חקירות לגיטימיות נחסמות גם כן, כך גם לפי הדלפת אימיילים של ד"ר אנתוני פאוצ'י.
נוסף על כך, בודקי עובדות הודו במהלך דיון משפטי נגד פייסבוק שאלו אינן עובדות אלא דעות.

ג’ושוע פיליפ, טוען שזהו מאמץ משותף של ארגונים גדולים (גוגל, יוטיוב, פייסבוק ואחרים) בעלי "קו מפלגתי אחיד" שהחליטו שיש להם את הזכות והכוח, בעקבות זמן החירום לשלוט על מידע, לפי תוכנית סדורה שהציבור לא מודע אליה.

 

מדע וטכנולוגיה | עסקים |


 לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן

מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל