מצרכים:
- 6 נתחי דג לבן, כגון לוקוס, בורי או מוסר ים
- 3 כפות שמן זית
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 4 שיני שום כתושות
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 1 כף פפריקה חריפה
- 1 כפית כמון
- 1/2 כפית קימל
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כוס מים
הוראות הכנה:
- מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
- מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם מזהיבים.
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, הקינמון, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד כ-10 דקות, או עד שהדגים מבושלים.
טיפים:
- אפשר להשתמש בכל סוג דג לבן שאוהבים.
- אם רוצים להפוך את החריימה ליותר חריפה, אפשר להוסיף עוד פפריקה חריפה.
- אפשר להגיש את החריימה עם אורז, פיתה או לחם.
הערות:
- אפשר להוסיף לחריימה תוספות אחרות, כגון פלפלים חריפים, עגבניות חתוכות, או עלי כוסברה.
לעוד מתכונים מיוחדים וטעימים >> בלחיצה כאן
• מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל
הרשמו לערוץ הטלגרם
של חדשות NTD עברית כדי
לצפות בתכנים ועדכונים נוספים
כל מה שחשוב לדעת – בערוץ אחד.
הישארו מעודכנים עם חדשות שניתן לסמוך עליהן.
*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש
בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות
ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.
*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.