מתכון להכנת קצפת – צעד אחרי צעד לקצפת טעימה ומושלמת
מצרכים:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
- 2-3 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל (לא חובה)
הוראות הכנה:
- מכניסים את מיכל השמנת והסוכר לקערת מיקסר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה.
- לאחר מספר דקות, מעלים את המהירות למקסימום וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
- אם רוצים להוסיף תמצית וניל, מוסיפים אותה בסוף ההקצפה.
טיפים:
- חשוב שהשמנת תהיה קרה מאוד לפני ההקצפה. אפשר להכניס את מיכל השמנת למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה.
- אם הקצפת לא יציבה, אפשר להוסיף לה 1-2 כפות חלב קר.
- קצפת מוכנה נשמרת במקרר עד 24 שעות.
הערות:
- אפשר להשתמש בכל סוג שמנת מתוקה להקצפה.
- אם רוצים להכין קצפת פרווה, אפשר להשתמש בקצפת צמחית.
- אפשר להוסיף לקצפת תוספות אחרות, כגון שוקולד, פירות או קפה.
לעוד מתכונים טעימים >> בלחיצה כאן
• לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן
• מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל