img

img

img

img

img
מתכון לחריימה טריפוליטאי

מתכון לחריימה טריפוליטאי

NTD

13 בינואר 2024 |

| אוכל ומתכונים

avator

מצרכים:

  • 6 נתחי דג לבן, כגון לוקוס, בורי או מוסר ים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית קימל
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס מים

הוראות הכנה:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
  2. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם מזהיבים.
  3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
  4. מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, הקינמון, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
  5. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
  7. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד כ-10 דקות, או עד שהדגים מבושלים.

טיפים:

  • אפשר להשתמש בכל סוג דג לבן שאוהבים.
  • אם רוצים להפוך את החריימה ליותר חריפה, אפשר להוסיף עוד פפריקה חריפה.
  • אפשר להגיש את החריימה עם אורז, פיתה או לחם.

הערות:

  • אפשר להוסיף לחריימה תוספות אחרות, כגון פלפלים חריפים, עגבניות חתוכות, או עלי כוסברה.

לעוד מתכונים מיוחדים וטעימים >> בלחיצה כאן


 לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן

מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל