img

img

img

img

img
מתכון למוקרם

מתכון למוקרם

NTD

13 בינואר 2024 |

| אוכל ומתכונים

avator

מתכון למוקרם פסטה בשמנת ופטריות

מצרכים:

  • 500 גרם פסטה
  • 250 גרם פטריות שמפיניון
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 גביעי (500 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
  3. מוסיפים את הפטריות והבצל ומטגנים עד שהפטריות מתרככות והבצל שקוף.
  4. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
  5. מוסיפים את השמנת המתוקה, הגבינה הפרמזן, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
  6. מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
  7. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב.
  8. מערבבים היטב ומגישים חם.

טיפים:

  • אפשר להשתמש בכל סוג פסטה שאוהבים.
  • אם רוצים להפוך את המוקרם ליותר עשיר, אפשר להוסיף לו עוד 100 גרם גבינה פרמזן.
  • אפשר להוסיף למוקרם תוספות אחרות, כגון עלי תימין, או אגוזים קצוצים.

הערות:

  • חשוב להגיש את המוקרם חם, כדי שהגבינה תהיה מותכת וקריספית.
  • אפשר להכין את המוקרם מראש ולשמור אותו במקרר עד יום לפני ההגשה.

לעוד מתכונים טעימים >> בלחיצה כאן 


 לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן

מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל