מתכון למוקרם פסטה בשמנת ופטריות
מצרכים:
- 500 גרם פסטה
- 250 גרם פטריות שמפיניון
- 1 בצל גדול, קצוץ
- 2 שיני שום, כתושות
- 2 גביעי (500 מ"ל) שמנת מתוקה
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
- מוסיפים את הפטריות והבצל ומטגנים עד שהפטריות מתרככות והבצל שקוף.
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, הגבינה הפרמזן, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
- מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב.
- מערבבים היטב ומגישים חם.
טיפים:
- אפשר להשתמש בכל סוג פסטה שאוהבים.
- אם רוצים להפוך את המוקרם ליותר עשיר, אפשר להוסיף לו עוד 100 גרם גבינה פרמזן.
- אפשר להוסיף למוקרם תוספות אחרות, כגון עלי תימין, או אגוזים קצוצים.
הערות:
- חשוב להגיש את המוקרם חם, כדי שהגבינה תהיה מותכת וקריספית.
- אפשר להכין את המוקרם מראש ולשמור אותו במקרר עד יום לפני ההגשה.
לעוד מתכונים טעימים >> בלחיצה כאן
• לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן
• מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל