img

img

img

img

img
מתכון לסינבון

מתכון לסינבון

NTD

13 בינואר 2024 |

| אוכל ומתכונים

avator

מתכון לסינבון

מצרכים:

  • 3 כוסות (420 גרם) קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 2 כפיות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב פושר
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חמאה מומסת
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום
  • 1 כפית קינמון

הוראות הכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה, מערבבים יחד את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח.

  2. מוסיפים את החלב, החמאה המומסת, הביצה ותמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ורך.

  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו, בערך שעה.

  4. לאחר ההתפחה, מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס"מ.

  5. מערבבים יחד את הסוכר החום והקינמון.

  6. מורחים את המלית על הבצק.

  7. מגלגלים את הבצק לרולדה.

  8. חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 1 ס"מ.

  9. מסדרים את הפרוסות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

  10. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות, או עד שהסינרול מזהיב.

  11. מצננים את הסינרול מעט לפני ההגשה.

טיפים:

  • אפשר להוסיף לסינבון תוספות אחרות, כגון אגוזים, צימוקים, או שוקולד צ'יפס.
  • אם רוצים שהסינרול יהיה יותר מתוק, אפשר להוסיף למלית עוד 1/4 כוס סוכר חום.
  • אפשר להגיש את הסינרול חם או קר.

לעוד מתכונים טעימים ומיוחדים >> בלחיצה כאן 


 לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן

מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל