img

img

img

img

img
פסטה ברוטב עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות

NTD

11 בפברואר 2024 |

| אוכל ומתכונים

avator

פסטה ברוטב עגבניות היא מנה קלאסית ופשוטה להכנה, אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד. ניתן להכין אותה במגוון דרכים, עם תוספות שונות, והיא תמיד טעימה ומשביעה.

מצרכים:

  • 500 גרם פסטה (ספגטי, פנה, פטוצ'יני, או כל צורה אחרת שאוהבים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 קופסת שימורים (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אורגנו יבש
  • 1/4 כוס בזיליקום טרי, קצוץ (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר גדול.
  2. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  3. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
  6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים, מלח, פלפל שחור ואורגנו.
  7. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות.
  8. מוסיפים את הבזיליקום (אם משתמשים) ומערבבים.
  9. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב העגבניות.
  10. מערבבים היטב ומגישים.

טיפים:

  • ניתן להוסיף לרוטב העגבניות ירקות נוספים, כמו גזר, פלפלים או קישואים.
  • ניתן להוסיף לרוטב בשר טחון או נקניקים.
  • ניתן להשתמש ברוטב עגבניות מוכן.
  • ניתן להגיש את הפסטה עם גבינת פרמזן מגוררת.

פסטה ברוטב עגבניות איטלקי

פסטה ברוטב עגבניות היא מנה קלאסית ואהובה, שמקורה באיטליה.

המתכון הזה לפסטה ברוטב עגבניות איטלקי הוא פשוט וקל להכנה, ומתאים לכל אירוע.

מצרכים:

  • 500 גרם פסטה (ספגטי, פנה, פטוצ'יני, או כל צורה אחרת שאוהבים)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 קופסת שימורים (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אורגנו יבש
  • 1/4 כוס בזיליקום טרי, קצוץ (אופציונלי)
  • 1/4 כוס פרמזן טרי מגורר (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר גדול.
  2. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  3. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
  6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים, מלח, פלפל שחור ואורגנו.
  7. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות.
  8. מוסיפים את הבזיליקום (אם משתמשים) ומערבבים.
  9. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב העגבניות.
  10. מערבבים היטב ומגישים.
  11. מפזרים פרמזן טרי מגורר מעל (אופציונלי).

טיפים:

  • ניתן להוסיף לרוטב העגבניות ירקות נוספים, כמו גזר, פלפלים או קישואים.
  • ניתן להוסיף לרוטב בשר טחון או נקניקים.
  • ניתן להשתמש ברוטב עגבניות מוכן.
  • ניתן להגיש את הפסטה עם גבינת פרמזן מגוררת.

לעוד מתכונים מיוחדים >> בלחצה כאן


 לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן

מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל