האיחוד האירופי אישר לאחרונה שימוש בקמח המופק מחרקים במוצרי מזון נפוצים כמו לחם, פסטה, מאפים ואחרים.
לפי ההחלטה, אבקת חרקים אינה יכולה לעלות על 4% מהרכב המוצר. לפי יוזמיה מטרת ההחלטה לעמוד ביעדי פיתוח בר קיימא וביעדים להגבלת ההשפעה של שינויי האקלים.
בפברואר החברה המובילה באירופה לגידול חרקים לצורך מזון פשטה את הרגל, למרות השקעה של 600 מיליון דולר.
כתב NTD בפריז דיוויד ויווס שמע מה חושבים אזרחי צרפת על הידיעה.

הרשמה לניוזלטר השבועי
כל מה שחשוב לדעת – במייל אחד.
הישארו מעודכנים עם חדשות שניתן לסמוך עליהן.
• לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן
• מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל