האיחוד האירופי אישר לאחרונה שימוש בקמח המופק מחרקים במוצרי מזון נפוצים כמו לחם, פסטה, מאפים ואחרים.
לפי ההחלטה, אבקת חרקים אינה יכולה לעלות על 4% מהרכב המוצר. לפי יוזמיה מטרת ההחלטה לעמוד ביעדי פיתוח בר קיימא וביעדים להגבלת ההשפעה של שינויי האקלים.
בפברואר החברה המובילה באירופה לגידול חרקים לצורך מזון פשטה את הרגל, למרות השקעה של 600 מיליון דולר.
כתב NTD בפריז דיוויד ויווס שמע מה חושבים אזרחי צרפת על הידיעה.
הרשמו לערוץ הטלגרם
של חדשות NTD עברית כדי
לצפות בתכנים ועדכונים נוספים
כל מה שחשוב לדעת – בערוץ אחד.
הישארו מעודכנים עם חדשות שניתן לסמוך עליהן.
*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש
בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות
ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.
*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.
• מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל