img

img

img

img

img

התועלות של הרימונים

בימי קדם רימונים שימשו לטיפול במספר בעיות בריאות כגון: הפרעות במערכת העיכול, טפילי מעיים ובעיות עור. מדענים הכירו ביתרונות הבריאותיים באכילת גרגירי הפרי או שתיית מיץ רימונים. התלונה הנפוצה ביותר לגבי רימונים, היא העבודה הכרוכה ב"חילוץ" הגרגרים.

ישנם סרטונים רבים באינטרנט שילמדו אותך איך לקלפם בקלות ובמהירות.

לפניכם 5 יתרונות של פרי הרימון:
1. מוריד לחץ דם. מחקר בנושא מיץ רימונים מגלה כי שתיית מיץ רימונים עשוי להוריד את רמת לחץ הדם.

2. אנטיבקטריאלי. הרימון מכיל חומרים העשויים לסייע במניעת מיקרואורגניזמים מסוימים, ובהם: חיידקים, קנדידה ופטריות. חומרים אלו עשויים לסייע עם מיקרואורגניזמים הגורמים לריח רע מהפה ולעששת.

3. מחזקים את בריאות העצם והמפרקים. חיזוק העצם והמפרקים חשוב לכולנו. במיוחד לנשים מבוגרות בתקופת גיל המעבר ולאחריו. מחקרים מראים כי לתמצית שמן רימונים השפעה חיובית בשמירה על בריאות העצם.

4. מונע דלקות. דלקות כרוניות קשורות למחלות קשות ולבעיות בריאות רבות. רימונים מכילים חומרים בעלי תכונות אנטי דלקתיות ונוגדי חמצון.

5. מחזקים את מערכת השתן. למניעת אבנים בכליות, תמצית רימונים עשויה לעזור. מחקר שבדק מבוגרים הסובלים מבעיות חוזרות ונשנות של אבנים בכליות, מצא כי שימוש ב-1,000 מיליגרם של תמצית רימונים למשך 90 יום מעכב את היווצרות האבנים.

אפשר לאכול רימונים כחטיף, או להוסיף את הגרגרים לתוך שייק פירות, לסלט ירקות, יוגורט, פודינג, בשר או דגים, יין פונץ', קוקטיילים ומטבלים.


 לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן

מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל