img

img

img

img

img
מתכון לגפילטע פיש

מתכון לגפילטע פיש

NTD

11 בינואר 2024 |

| אוכל ומתכונים

avator

מתכון לגפילטע פיש מושלם שאתם חייבים לנסות

מצרכים:

  • 500 גרם פילה קרפיון טחון (ללא עצמות ובלי עור)
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 1 גזר מגורד דק
  • 1 ביצה קשה מרוסקת
  • 1 ביצה טרייה לא מבושלת
  • 2 כפות קמח מצה
  • מלח, פלפל לבן, סוכר

להכנת הציר:

  • 2 בצלים גדולים חתוכים גס
  • 2 גזרים חתוכים לחצאים
  • ראש הדג והאדרה
  • ענף סלרי
  • מלח, סוכר, פלפל לבן
  • עלי דפנה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מכינים את הציר: בסיר גדול מביאים לרתיחה מים. מוסיפים את הבצל, הגזר, ראש הדג והאדרה, הסלרי, המלח, הסוכר ועלי הדפנה (אם משתמשים). מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות.

  2. מכינים את הקציצות: בקערה גדולה מערבבים את הדג הטחון, הבצל הקצוץ, הגזר המגורד, הביצה הקשה, הביצה הטרייה, הקמח המצה, המלח, הפלפל והסוכר. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

  3. יוצרים קציצות בגודל של כ-5 ס"מ.

  4. מכניסים את הקציצות לסיר הציר ומבשלים במשך 30 דקות נוספות, על אש נמוכה.

  5. מוציאים את הקציצות מהסיר ומניחים להן להתקרר מעט לפני ההגשה.

טיפים:

  • ניתן להוסיף לקציצות גם ירקות אחרים, כגון תפוחי אדמה, קישואים או דלעת.
  • אם רוצים להוסיף טעם חריף, ניתן להוסיף לקציצות פלפל חריף קצוץ.
  • ניתן להגיש את הגפילטע פיש עם חרדל, חומץ, או מיונז.

רוצים להנות מעוד מתכונים? בקרו בקטגורית מתכונים שלנו >> בלחיצה כאן 

 


מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל

 

הרשמו לערוץ הטלגרם
של חדשות NTD עברית כדי
לצפות בתכנים ועדכונים נוספים

כל מה שחשוב לדעת – בערוץ אחד.
הישארו מעודכנים עם חדשות שניתן לסמוך עליהן.

*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש
בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות
ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.

*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.



 

כתבות אחרונות