מתכון להכנת קצפת – צעד אחרי צעד לקצפת טעימה ומושלמת
מצרכים:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
- 2-3 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל (לא חובה)
הוראות הכנה:
- מכניסים את מיכל השמנת והסוכר לקערת מיקסר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה.
- לאחר מספר דקות, מעלים את המהירות למקסימום וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
- אם רוצים להוסיף תמצית וניל, מוסיפים אותה בסוף ההקצפה.
טיפים:
- חשוב שהשמנת תהיה קרה מאוד לפני ההקצפה. אפשר להכניס את מיכל השמנת למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה.
- אם הקצפת לא יציבה, אפשר להוסיף לה 1-2 כפות חלב קר.
- קצפת מוכנה נשמרת במקרר עד 24 שעות.
הערות:
- אפשר להשתמש בכל סוג שמנת מתוקה להקצפה.
- אם רוצים להכין קצפת פרווה, אפשר להשתמש בקצפת צמחית.
- אפשר להוסיף לקצפת תוספות אחרות, כגון שוקולד, פירות או קפה.
לעוד מתכונים טעימים >> בלחיצה כאן
• מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל
הרשמו לערוץ הטלגרם
של חדשות NTD עברית כדי
לצפות בתכנים ועדכונים נוספים
כל מה שחשוב לדעת – בערוץ אחד.
הישארו מעודכנים עם חדשות שניתן לסמוך עליהן.
*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש
בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות
ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.
*ההרשמה לערוץ הטלגרם של חדשות NTD בעברית היא בגדר רשות בלבד, ואינה מהווה תנאי לשימוש בשירותי האתר או לגישה לתכניו. יחד עם זאת, מובהר כי עצם ההרשמה לערוץ תיחשב כהסכמה מפורשת ל-מדיניות הפרטיות ול-תנאי שימוש של האתר, והנרשם ייחשב כמי שעיין בהם והסכים להם במלואם.