קבוצת רופאים בארה"ב פועלת ללא הפסקה כדי לחשוף את נושא תופעות הלוואי של חיסוני הקורונה.
לדבריהם, הנתונים הסטטיסטיים מראים בבירור שהחיסונים לא בטוחים והם אינם מבינים מדוע הקהילה הרפואית עדיין שותקת.
מלינה וייסקאפ, כתבת NTD, מדווחת מגבעת הקפיטול.
הרשמה לניוזלטר השבועי
כל מה שחשוב לדעת – במייל אחד.
הישארו מעודכנים עם חדשות שניתן לסמוך עליהן.
"אם משהו גורם נזק, חייב להיות חופש בחירה".
"ככל שמוסיפים חיסונים, הסיכון לחלות בקורונה עולה, מעולם לא ראיתי חיסון כזה".
זו האמת שקבוצת הרופאים האלה התמודדה איתה – תגובות נגד חריפות מהחיסון. הם השקיעו שנים כדי לחקור את תופעות הלוואי השליליות של החיסונים, כגון עלייה במחלות לב.
"זה הוכח כגורם נזק ללב וגורם לדלקת שריר הלב. למעשה ישנן כעת הנחיות בבריטניה ובאוסטרליה לגבי איך לאבחן ולהתנהל במקרים של דלקת שריר הלב כתוצאה מהחיסון – זה עד כדי כך נפוץ".
והם אומרים שזה רק קצה הקרחון של ההשלכות האמיתיות. סנטור רון ג'ונסון אומר לנו שצריך להקדיש תשומת לב רבה יותר למקרי המוות הקשורים לחיסון הזה לעומת חיסונים אחרים.
"מספר מקרי המוות למיליון מנות חיסון הוא 25.1, לעומת 0.46 מקרי מוות מחיסונים נגד שפעת, זו עליה של פי 55. אני חושב שלמודרנה היו 440 מקרי מוות למיליון מנות. בעיניי אלו מספרים מזעזעים".
עם נתונים כגון אלה זמינים לציבור, חבר הקונגרס אנדי ביגס שאל את השאלה: "מדוע הקהילה הרפואית שותקת?"
"האם הממשלה עובדת למען העם או האם הממשלה עובדת למען התעשייה? ארגון ה-FDA לכוד בידי חברות התרופות, במונחים של כמה כסף וכמה אחוזים מהתקציב שלהם הן מקבלות מחברות תרופות".
ד"ר פיטר מק'קולו מציין כי לכל החיסונים יש נזקים בלתי נמנעים, אך מינונים חוזרים ונשנים של חיסונים נגד הווירוס קודמו ברמה חסרת תקדים.
"אנו רואים את החיסונים נגד קורונה ברשימת החיסונים של CDC לילדים, אי אפשר להתעלם מזה יותר, יש לפרסם את הנושא".
בכירים בארגון הבריאות העולמי עובדים כעת על הסכם היערכות למגפה עולמית. כמה מחוקקים טענו שזה יסיר את ריבונות ארה"ב בכל הנוגע לאופן שבו אנו מגיבים למגפות עולמיות. סנטור רון ג'ונסון ניסה לקדם הצעת חוק שתמנע את כניסת ההסכם לתוקף מבלי לקבל ראשית אישור מהקונגרס. אך המאמץ הזה נכשל בסנאט. כעת הוא קורא לבית הנבחרים הרפובליקני לנקוט בפעולה.
• לעוד תכנים ועדכונים הרשמו לערוץ הטלגרם שלנו: לחצו כאן
• מצאתם טעות? יש לכם שאלה? תגובה? פנו אלינו דרך הטלגרם או דרך המייל